Anbefalinger

Læs her hvad andre mener:
Jun. 2013 - Cash i Storring kirke:
Flot, stærkt og bevægende!
Sikke en aften vi havde i kirken i selskab med Karsten Holm og hans nye koncert tilbud ”Cash i kirken”. Kirken var fyldt til bristepunktet og Karsten Holm leverede sammen med sit band igen en musikalsk oplevelse af de helt store. Karsten Holm fortolkede Cash med sin store stemme, så de mange mennesker blev revet med. Mellem numrene fortalte Karsten Holm indlevende om Cashs liv og tro, så man blev bevæget! Kort sagt; det var forrygende!
Karsten Holm har med ”Elvis i kirken” og nu også med ”Cash i kirken” givet os en ny og forfriskende mulighed for at arrangere kirkekoncerter med kvalitet der når udtil et bredt publikum i alle aldre, og som samtidigt har noget på hjerte!
Tak!
Sognepræst ved Storrings kirke, Carsten Marvig
Nov. 2011 - Gospelkoncert i Krejbjerg Kirke:
Hej Carsten
Jeg vil også gerne sige Jer rigtig mange tak for en forrygende dejlig koncert. Det var nu 2. gang jeg oplevede din Elvis-version og jeg var lige så opløftet, ja næsten svævende på en sky da gospelkoncerten var slut. Fremførelse med stil, kraft og følsomhed uden overtydning af Elvis-kropssprog. Helt perfekt til fremførelse i en kirke. Så indholdsrig at jeg vil bruge ordet forkyndelse. Sang og musik af højeste karat. Din talent er indiskutabel. Altså min anmeldelse af Holms og Spillemoses gospelkoncert i Krejbjerg kirke er 5 stjerner ud af 5 mulige.
De bedste hilsner
Kirsten Tuxen
menighedsrådmedlem

Okt. 2011 - Kirkekoncert i Eskilstrup Kirke:
Kære Karsten. Tak for sidst i Syv Kirke. Folk var glade for det, læs bare her fra en deltager:

En stor tak for "Elvis i kirken"
Onsdag den 26. var der gospel i Syv Kirke. Lidt nysgerrigt mødte jeg op, for der var jo "bare" 2 personer på programmet; men hvad oplevede jeg? En stuvende fyldt kirke samt en sanger og en pianist/organist, der fulstændig tog vejret fra de fremmødte. Det var ikke "Elevator rock" og ligende, man hører; men derimod den unge Elvis' gospelbetagelse, hvori man tydeligt fornemmede Elvis' religiøse ståsted. Karsten Holm, som jo er uddannet operasanger, gav den for fuld udblæsning, og støttedes fremragende af pianist/organist Christian Spillemose, som bare kunne dette med gospel på et kirkeorgel. Intet under, at der var tordenende bifald og stående ovationer til de optrædende. Syv Kirke fortjener en stor tak for at have bragt denne koncert til lokalområdet.
Med venlig hilsen
Helga Møller Christiansen, præst i Syv kirke
Okt. 2010 - Kirkekoncert i Kirke Eskilstrup Kirke:
"Elvis i kirken" var en stor fornøjelse at præsentere i Eskilstrup Kirke.

Arrangementet var en forbilledlig forening af forkyndelse og folkelighed, koncert og gudstjeneste. Karsten Holm præsenterede sig som Elvis, velspillet, men aldrig overspillet. Spillemose ledsagede fornemt på klaver og fik hele kirkerummet inddraget, når han stille vandrede op til orglet og lod det klinge med. En fin balance mellem stor amerikansk musik og jydsk stilfærdighed.

Det er let at arrangere koncerter, hvor folk kommer, men hvor indholdet intet har med kirke at gøre. Det er også let nok at arrangere noget, hvor det hele er kirke og forkyndelse, men hvor folk ikke kommer. Elvis-aftenen var en aften, hvor det hele var kirke - og samtidig masser af mennesker i kirken, dejlig musik, gode små indlæg fra Karsten Holm om de enkelte numre og oversættelse af de vigtigste tekster for dem, der ikke kunne engelsk. Sådan skal en kirkekoncert være. Folkelig, musikalsk, indholdsrig, opløftende!
Mange hilsener Lise, Sognepræst
Aug. 2010 - Kirkekoncert i Rislev kirke:
- Du skal have så mange tak for en fantastisk oplevelse.
  Det var simpelt hen bare SMUKT. Jeg nød hver en strofe :)
  Har et problem... vil så gerne købe din CD, men har ikke dankort
  ell. lign. Kan jeg købe den pr. efterkrav, så vil jeg gerne det.
  Med venlig hilsen Fan fra Næstved

- Vi vil meget gerne sige tak for en dejlig oplevelse i går i Rislev Kirke,
  det var fantastisk. Også det du fortalte om sangene og om Elvis
  Mange hilsner B & H
Aug. 2010 - Kirkekoncert i Astrup Kirke:
Hej Karsten
Tak for en god koncert i Astrup Kirke mandag d. 23-8 2010. Det var skønt at høre dig synge alle de gamle Elvisnumre. Det er med til at gøre livet gladere at høre god liveoptræden udført så GODT. Jeg beundrer din gode sangteknik. Du sang så ubesværet.
Jeg sender også en hilsen til din fabelagtige dygtige pianist.
Hilsen fra Kirsten
Apr. 2009 - Et Elvis-minde i kirken:
Efter en flot og meget velsmagende middag og efterfølgende kaffe, gik turen tilbage til Veng Kirke. Her kunne vi mindes "The King", rockens konge Elvis Presley. Sangeren Karsten Holm med sit én-mands orkester, Christian Spillemose, gav 17 forrygende numre - endda suppleret med et ekstra stykke. Alle stykkerne gav mindelser om Elvis Presley og det var især ældre sange, ofte med et kristent indhold - gospelsange kaldet.

Foruden Karsten Holm fortjener ros for sin sang, må en stor del af æren for succes'en gå til pianist og organist Christian Spillemose, der betjente el-pianoet på mesterlig vis. Men i nogle af stykkerne spillede han på kirkens orgel som et ekstra akkompagnement til mini-disk afspilleren, der leverede både rytmegruppe, orkester og kor til ledsagelse.

Alt i alt en god aften - ja, en god dag, som de deltagende medlemmer af Orgelklubben Herning helt sikkert vil tænke tilbage på med stor glæde.

Okt. 2008 - The story of Elvis:
Hej "Elvis"! - Tak for et super godt og underholdende show i Hadsten lørdag aften. Din stemme var bare så ren, at den gik direkte ind og ramte en i hjertet. En uforglemmelig oplevelse. Du synger virkelig smukt.

Mvh "en fan"
Okt. 2008 - The story of Elvis:
Når to så kompetente herrer som Henrik Knudsen fra "Elvis Unlimited" i Randers og Karsten Holm med sin fantastiske sangstemme går på scenen sammen og fyrer den af i et spektakulært Elvis-show, må alle overgive sig!
Henriks enorme viden om Elvis formidles med stor entusiasme og brændende engagement, og Karsten supplerer den fantastiske historie med et udvalg af de mest kendte og elskede Elvis-sange - sunget så kvinderne i salen hviner af fryd, og stemningen stiger til kogepunktet.
Man går klogere og gladere fra en forestilling med Henrik og Karsten, og ingen er i tvivl om, at "The King is alive"!!

Irene Bartholin Poulsen
Leder af Hadsten Idræts- og Kulturhus Sløjfen
sep. 2008 - Kirkekoncert i Erritsø kirke:
Læs om "Elvis i Kirken" her

Jun. 2008 - Kirkekoncert i Kolind kirke:
En anderledes koncert som varmt kan anbefales! Trods skarp konkurrence fra to nabokirker med almindelige kirkekoncerter var Kolind kirke fuld. Vi var ca. 4 gange flere end vi "plejer". Der var nemlig de trofaste og så en hel masse, vi ellers ikke ser: unge drenge og midaldrende damer med hang til Elvis. Og vi blev ikke skuffede - kirkerummet egner sig godt til Elvis' gospel. Karsten Holm fortalte lidt om Elvis og om sangenes bibelske indhold - og så trykkede han den ellers af, så der lød op til flere henrevne suk. Der var dels genkendelsens glæde og så en smuk stemme - som gjorde at vi måtte bede om ekstra-nummer op til flere gange. Koncerten fortjener at blive hørt mange steder, alle gik glade og opløftede hjem.

Sognepræst ved Kolind kirke Anne Kirstine Langkjer
Mar. 2008 - Kirkekoncert i Storring kirke:
Hvis I ønsker en kirkekoncert med kvalitet og som kan trække folk af huse, så skal I have fat i Karsten Holms fortolkning af Elvis og hans gospel sange - det er ganske enkelt forrygende godt! Storring kirke var fyldt til bristepunktet og Karsten Holm leverede varen, med sin fantastiske stemme. Mellem gospel-numrene fortalte Karsten om Elvis, sangenes tilblivelse og deres bibelske indhold. Og vi fik på den måde et kendskab til spændende sider af Elvis og hans tro, som mange af os ikke kendte. Endvidere skal det musikalske samarbejde med kapaciteten, Chr. Spillemose, på orgel og klaver også understreges. Og hele programmet er et forfriskende nyt og anderledes koncept til en kirkekoncert, der vil nå ud til en bred gruppe af musik elskere i alle aldre.

Sognepræst ved Storrings kirke, Carsten Marvig
Okt. 2007 - Elvis-Show i Bramming:
HEJ KARSTEN! (Tak for sidst!)
Jeg selv, min kone (Alice)! vil herved sige dig "tusind tak" for dit fantastiske ELVIS-show i fredags 23.11.07 kl. 21:00 Jo, min kone blev 'total overrasket' over din optræden! (dejligt) og meget, meget begejstret og imponeret over dit show, også din stemme var formidabel.

Sidst, men ikke mindst vore gæster var absolut med på melodien, og vil nok i lang, lang tid fremover huske dit show! Gæsterne kom med mange positive tilbagemeldinger. (dejligt)

Så alt i alt: GODT GÅ'ET KARSTEN! og det var prisen værd..! -så hvem ved om vi kan 'trække' på dig en anden god gang...?

Mange hilsner fra A & P i Bramming!
Sep. 2007 - Elvis-Show i Holstebro:
Hej Karsten!
Tusind tak for dit formidable ELVIS-Show i lørdags i Holstebro! Fødselaren var vildt imponeret, vi var vildt begejstret og gæsterne kommer med masser af positive tilbagemeldinger…

Der er mange af gæsterne som var overbeviste om at det var playback!! - Det var virkelig som at se og høre "himself" - og humoren var kanon! - Vi håber at kunne trække på dig en anden gang som SINATRA!!!!

IT WAS A TRULY GREAT PREFORMANCE!

Håber du kom godt hjem!

De bedste hilsner
Fødselarens kone
Feb. 2007 - Sinatra-Show i Århus:
Tusind tak for en pragtfuld underholdning i lørdags, lige som for 10 år siden, da du spillede til vores bryllup, hvor alle gæsterne siden har talt om jeres performing, vi din optræden til min 40 års fødselsdag i lørdags være det folk husker som noget af det største fra festen. Vi har fra flere gæster fået tilbagemeldinger om at din intro var vildt overraskende og at de følte sig hensat til en større scene, ja en sagde sågar musikhuset. Det var en kæmpe oplevelse for os og vores gæster og din professionalisme er ikke til at komme uden om.

Endnu en gang tak for, at du kom og underholdte og var med til at gøre vores fest til en begivenhed man sent vil glemme.

Håber at når vi på et tidspunkt skal holde en begivenhed har mulighed for at engagere dig igen.

40 års fødselaren
Dec. 2006. - Arkitektfirma I København:
STOR tak fordi du - på trods af de minimale fysiske forhold i vinkælderen på Kiin Kiin, strømudfald og let nervøse tjenere mv. - alligevel evnede at fyre den af, brænde igennem og bringe Elvis til live så top-professionelt, så alle måbede, tabte skuffen og totalt faldt for dit show! Hold da kæft hvor er du god, stor respekt herfra!!!!

Du var samtaleemnet resten af aftenen, og flere sysler med tanken om at hyre dig til både det ene og det andet.

50 års fødselaren og frue:
Tak for en stor musikalsk oplevelse ved 50 års fødselsdagen på Hejse Kro. Det var da et helt forrygende, flot, professionelt Elvis Show, du leverede. Smagsprøverne på Frank Sinatra og Tom Jones, jamen.... det var bare så godt, vores gæster var vildt begejstret. Vi kan kun give Karsten Holm de bedste anbefalinger.

Venlig hilsen
50 års fødselaren og fruen

De mindre Sparekassers konference på Comwell Hotel Rebild Bakker:
Tak for et fantastisk flot Elvis Show. En virkelig professionel sceneoptræden, med god timing, hvor Elvis numrene var flot sammensat, og gik ”direkte” ind hos det feststemte publikum på ca. 125 personer (flest mænd) fra 25 Sparekasser i Jylland/Øerne.

Showet var flot timet, og alle gæsterne var ”helt oppe at stå” og der var stor efterspørgsel på ”Elvis materiale” efter showet.

Søren Højgaard
Langå Sparekasse
SuperBrugsen Kjellerup:
Et frisk og veloplagt show, der vakte stor jubel hos de fremmødte ved vor generalforsamling!
Et rigtig godt arangement.

Med venlig hilsen
SuperBrugsen Kjellerup
Johs. Bach
Fan på 18:
Hej Karsten Elvis
Jeg er en pige på 18, som har været inde at se "Cooking with Elvis" to gange, - det var et KANON GODT stykke, så jeg måtte se det igen. Og Karsten! - du var fantastisk som Elvis, det skal du ha´ ros for, hvis du ikke allerede har fået det. Det skal lige siges at jeg er kæmpe Elvis-fan. Jeg har også sagt til min mor, at når jeg fylder 19, må hun meget gerne give mig sådan et ELVIS-SHOW i gave. Hun siger at jeg selv skal betale det halve, - jeg håber det lykkes, det er først til jul, så jeg har tid til at spare sammen.
Fan udtaler:
- Vi har været i Memphies i 2002, og der var jo et hav af "Elvis'er", men Karsten han kan sagtens gøre sig i det det selskab!
Publikumsudtalelser:
- Det er et fantastisk show, fuld af energi, der er knald på - han gør
  det utrolig godt!

- Det var super godt, det var simpelthen et flot "One man show",
  helt suverænt!
Fødselarerne:
Tak Karsten!
Du lavede et rigtig godt Elvis-show lørdag den 27. sep. til vor 120 års fødselsdag. Alle 107 deltager har omtalt dig positiv, og syntes at det var et flot show du lavede, så vi kan anbefale dig til andre, godt gået Karsten.

Med venlig hilsen
2 x 60 års fødselarerne

Karsten Holm • Møllevejen 1, Stjær • 8464 Galten • Telefon.: 23 49 74 13 • mail@karstenholm.dk