Fem unikke sangfordrag

Karsten Holm har sammensat fem forskellige underholdningstilbud rettet mod ældre/seniorer
Sangforedrag og senior-underholdning er i de senere år blevet en væsentlig del af Karsten Holms virke, og i skrivende stund kan du vælge mellem fem forskellige sangforedrag. Alle er skræddersyet til lokalcentre, OK-klubber, Ældresagen og pensionistforeninger i det hele taget.Sangforedragene er bygget op i to afdelinger - som regel adskilt af en indlagt kaffepause. Indholdet i anden afdeling efter kaffepausen er ofte af en lidt andet karakter end første afdeling - evt. med en lille "syng med"-afdeling.

Læs om de i alt fem sangfordrag her - eller klik på overskrifterne for mere info:

1. Historien om Johnny Cash
Siden 2013 har Karsten Holm, sammen med Cash-trioen, turneret rundt i landets kirker med koncertfortællingen ”CASH I KIRKEN”. Nu er der også mulighed for at få Karsten Holm til at fortælle ”HISTORIEN OM CASH” solo. Her vil han, i stil med koncerterne i kirkerne, fortælle Cash's historie og synge sangene til eget guitar-akkompagnement og backingmusik i forrygende kvalitet. læs mere.

2. Historien om Otto Brandenburg
”Baggårdspumaen” Otto Brandenburg er desværre død - men hans sange lever videre. I dette sangforedrag kommer vi til at høre nogle af de elskede sange, og vi kommer til at høre historien og anekdoterne om Otto.

Idéen til dette sangforedrag blev født efter en optræden i TV2 Charlie, hvor Karsten Holm sang ”To lys på et bord”. Ud over denne klassiker vil Karsten også synge evergreens som ”Når en sailor går i land”, ”Min elskning du er som en rose” og mange flere. læs mere.

3. Historien om GIRO413
I dette sangforedrag fortæller Karsten Holm historien om den populære radioudsendelse og synger de sange, der blev baggrundsmusikken til de fleste menneskers historie og ikke mindst den varme søndagsmiddag - man kan næsten dufte flæskestegen og karbonaderne.

Fra udsendelsens start i 1950, hvor Gustav Winckler var den første og sang: "I en robåd til Kina" - til nutiden, hvor Lars Lilholt og "Kald det kærlighed" er et must næsten hver søndag.

Du får alle de gode gamle sange som f.eks. "Tak er kun et fattigt ord" og "Lille Sommerfugl" akkompagneret af Karsten Holms guitar samt medbragt backingmusik med klaver og orkester. læs mere.

4. Historien om Kim Larsen
Danmarks nationalskjald, den store gavflab, eller bare Kim Larsen, - født Kim Melius Flyvholm Larsen, d. 23 oktober 1945. Pensionisttilværelsen venter lige om hjørnet - hvad han dog næppe har planer om. Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70'erne har han vaeret Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist. Kim Larsen er i dag elsket af alle - ung som gammel.

Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange ar, og har altid haft visse fortrin for af gi' den som Kim Larsen, nemlig flaben.

Ud over sange som "Masser af succes", "Papirsklip" og "Kvinde min" vil du også komme til at høre den spændende historie om mennesket Kim. læs mere.

5. Historien om Elvis Presley
Karsten Holm har været Elvis-fan i hele sit liv - og sunget hans sange næsten lige så længe. Ud over dette sangforedrag om Elvis, har Karsten sit eget "Elvis-show", og han laver "Elvis i kirken". Og for år tilbage har Karsten spillet Elvis på "Svalegangen" i Arhus, så det var naturligt også at lave dette sang-foredrag.

Da Elvis brød igennem i 1956 skabte det kaos og tumult. Pludselig var der en musik specielt for de unge. Hans mærkelige bevægelser og dansetrin blev af "de voksne" stemplet som farlige, og man mente at han måtte være i pagt med djævelen selv. Elvis selv forstod det ikke, han bevægede sig bare til musikken som han altid havde gjort og set i kirken som barn.

Foredraget/koncerten er en afvekslende rejse mellem de store sjælere og de swingende uptempo-sange. Vi skal selvfølgelig høre "Love me tender" og "Can't help falling in love", men også nogle af de mindre kendte. læs mere.


Karsten Holm • Møllevejen 1, Stjær • 8464 Galten • Telefon.: 23 49 74 13 • mail@karstenholm.dk